TRK
16. ULAKNET EĞİTİMİ VE ÇALIŞTAYI

TÜBİTAK ULAKBİM tarafından organize edilen ve ULAKNET ağına dahil üniversitelerin Bilgi İşlem Daire Başkanlıkları ile Sistem Sorumlularını bir araya getiren 16. ULAKNET Eğitimi ve Çalıştayı'na Üniversitemiz adına şube müdürümüz ve birim personelimiz katılım göstermiştir. Organizasyon boyunca, çeşitli üniversitelerden gelen katılımcılar ile yoğun bilgi alışverişleri yapılmış, bilgi teknolojileri ve ağ yönetimi konularında karşılaşılan güncel problemler ele alınmış ve bunlara yönelik çözüm önerileri detaylı bir şekilde tartışılmıştır.

Çalıştay süresince, sektördeki yenilikler ve gelişmeler üzerine kapsamlı sunumlar yapılmıştır. Ayrıca, üniversitelerarası veri paylaşımı ve güvenliğin artırılması yönünde müzakereler gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz olarak bu tür etkinliklerde yer alınması, akademik ve teknik altyapımızın güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.

25 Nisan 2024 Perşembe